Michaela Morrell

44946_438195051804_5462215_nJag heter Michaela Morrell och är en “ung” entreprenör som älskar att ta vara på de jag har runt omkring mig och skapa som gör en skillnad för min omgivning!

Jag började när jag var liten med mitt företagande! Redan som 6-åring började jag tjäna mina egna pengar! På den tiden var det kaninavel. Det utvecklade sig till att jag sålde olika sorters djur till 4 olika zoologiska affärer i Sundsvall och Härnösand. Som 9-åring slutade mina föräldrar köpa kläder till mig för jag ville klara mig själv! När andra gick hem och lekte med kompisar, så beställde jag hem en pall med kakor och godis (ja en sånn pall man beställer till klassen för att 20 + ungdomar ska sälja för att tjäna pengar till klasskassan) och var ute och sålde för att tjäna mer pengar! Det ena företaget utvecklade sig till det andra och idag kan jag njuta av flexibiliteten av att ha eget företag, som gör det möjligt att spendera massa tid med min underbara familj!

På grund av att jag lagt märke till att det finns många kvinnor som mig där ute i världen som också vill gå emot strömmen – se till att barnen inte går fulltid på dagis utan vill ha möjlighet att umgås mer med sina barn och familjer, så har jag upprättat denna bloggen för att inspirera andra, att våga ta steget! Steget som jag själv tog för några år sedan! Detta har lett mig till att kunna vara en heltidsmamma med ett eget företag som genererar en bra intäkt. Min blogg innehåller tips och erbjudanden till de som vill starta eget, öka intäkten på redan befintligt företag eller som vill bli mer känd med sin blogg!
Jobbar mycket med ett positivt Mindset, och hur vi kan kontrollera vårt undermedvetna!

Jag är som alla andra! Jag föddes in i en stor familj där kärleken var vår största rikedom. Kommer berätta mer om min barndom i bloggen… Men jag älskar att uppleva nya saker och bland det bästa jag vet är rena matresor tillsammans med familjen! Jag älskar god mat! Detta beror nog på att jag generellt älskar att njuta! Både av naturens skönhet, solen och smaklökarna vi har blivit välsignade med! Jag älskar att bara uppskatta allt!

Me and my son!

Me and my son!