Vart hittar du din energi?

Dela!

  Vart hittar du din energi?

  Vart hittar du din energi när du vill mycket, men du vet inte vart du ska börja eller hur du ska lyckas?

  Jag ser ofta på andra och låter mig inspireras! Där hittar jag mycket av min energi! Något som inspirerar mig starkt är när jag ser personer som har lidit otroligt mycket, men inte låter det stoppa dom!

  En sån person är Mikael Andersson
  Han är en av fördragshållarna från bestseller.se som sätter ihop inspirerande dagar för företag men också privatpersoner. Ta Mikael som exempel: han berättar om sitt eget sätt att angripa problem och övervinna självskapade begränsningar och hur detta gradvis förändrade hans egen livssituation. För han har insett, som så många andra, att det är vi själv som skapar våra begränsningar! Då tänker jag, vem är jag som begränsar mig själv när jag har en kropp och hjärna som fungerar oproblematiskt, medan denna mannen som inte har några armar eller ben, ändå klarar av att göra saker på ett sätt som bara kan inspirera!

  mikael_andersson_stor
  Bor du i Malmö, Göteborg eller Stockholm så borde du absolut gå in på deras hemsida och se om du hittar en föreläsning du vill gå på, för att införskaffa dig ett vidare perspektiv av dig själv!

  Jag önskar dig en fortsatt energirik dag! 🙂

  Dela!

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *