Vad har ett värde?

Dela!

  Denna veckan har jag reflekterat över “Vad har ett värde” egentligen?

  Jag har inte försvunnit. Jag har bara tagit min man och son med mig till Ryssland för att se på en fantastisk flygshow. Jag tror faktiskt det är en av de största flygshowerna i världen. Det är absolut den största jag har varit på! On going action hela tiden!

  Under denna perioden fick vi möjlighet att träffa och bo med en 88-årig kvinna och se hur hon bor och lever efter att Sovjet kollapsade. I Ryssland finns det inget säkerhetsnät. Inga gratis mediciner. Ingen pension! Hon går till jobbet och jobbar 9h minst 3 dagar i veckan, för att ha råd med mat! Hon sover på den hårdaste sängen! I en lägenhet som är i stort renoveringsbehov! Med en toalett sits som är superlimmad.
  Hon är stolt över hennes säkra dörr som håller ovälkomna gäster utanför.
  Hon är en mysig kvinna som passar på att alla har det bra och har något att äta, fast hon egentligen inte har något! Hon älskar sötsaker, och det skyller hon på kriget, då dom inte hade något att äta!
  Hon är stolt över att ha en lägenhet i det fina området! Från denna lägenhet stod hon och hennes familj och såg bandvagnar rulla in i staden och såg på när Sovjet föll 1991.

  ett värde

  Värdet på vår relation är något som alltid kommer att växa och som inte är hotad av ev inflationer!

   

  Jag fick också möjlighet att träffa en väldigt känd och framgångsrik kvinna, som jag känner sedan tidigare, och vi hade ett långt samtal. Det var så intressant att jag antagligen vill publisera en hel interjuv med henne en dag. Hon berättade om hennes karriär som journalist och hennes rikedom som tappade allt värde! Alla timmar hon offrat! Alla pengarna på banken! En dag hade allt plötsligt mistat sitt värde! Hade hon fått veta vad som var på väg hade hon investerat i lägenheter. Men nu var det inte så, och hon tappade allt och blev FATTIG! Inte bara 1 gång utan detta skedde 2 gånger!
  Under vår långa promenad avslöjade hon att alla förväntningar på henne ifrån föräldrar, hennes högt uppsatta vänner, hennes man och barn etc, var det som drev henne till att jobba och vara framgångsrik! Idag är hon en känd artist som fått uträttat mycket med utställningar över hela världen. Men djupt inne så ångrade hon att hon inte kunnat umgås med sina barn, utan hon har haft en Nanny eftersom hon reste så mycket! Helst hade hon velat kunna bo på en plats och ta hand om sin kropp och sin familj! Idag sliter hon med hälsan och har allt för högt blodtryck. Hon är orolig ifall hon kommer att klara av att bli lika gammal som sin mor? (Den 88:a åriga kvinnan här ovanför som vi fick träffa)

  När denna fantastiskt framgångsrika kvinna ser mig i ögonen med tårfyllda ögon och säger “Jag vill egentligen helst bara vara hemma” och “jag kan ärligt talat inte se någonting jag är stolt över för allt jag klarar av att tänka på är vad jag har gjort fel”.

  När jag hör detta, från någon jag ser på som väldigt framgångsrik, DÅ BLIR JAG ännu mer tacksam för att jag hittade en annan väg att gå!

  Annars hade jag kunnat varit henne om 25års tid!
  Jag hade kunnat varit henne! En stressad själ som ångrar, när man borde kunna glädjas!

  Men det är tur att det aldrig är för sent att ändra sig! Hon har nu kommit till det stadiet att hon är redo att göra en förändring och vi kommer att fortsätta att prata så många timmar det behövs för att hon ska lyckas med hennes dröm som enligt henne har störst värde! Tid&Hälsa!

  Dagens tips: Tänk över vad som faktiskt har ett värde i ditt liv! Vad kan du bygga upp, som aldrig kommer att tappa sitt värde?

  Flygshow Ryssland Aug 2013

  Delar en bild från flygshowen! Nya Airbus A380. Hela 853 turister kan få plats i detta monster!

  Show på hög nivå!

  Flygshow på hög nivå! Klicka om du vill se bilden större!

  ett värde

  Mitt GULD tog en lur under flygshowen! Ja är man på semester får man ibland chips i brist på annat!

  Dela!

   One thought on “Vad har ett värde?

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *