Sossarna vill ta ännu mer av vår valfrihet!

Dela!

  Sossarna vill ta ännu mer av vår valfrihet! Kommer dom någonsin att sluta att försöka stöpa varje människa till att bli den perfekt “Medelsvensson” som aldrig säger emot och som tänker som Sossarna vill att vi ska tänka?

  Jag är irriterad!!! Det är sällan jag blandar in mina åsikter och speciellt Politik försöker jag hålla undan från denna bloggen, då jag vill att denna bloggen ska passa alla som har en önskan om att ta hand om sina barn, och kanske hitta motivation och inspiration via min blogg!

  Men underbara Madeleine som ligger bakom Hemmaföräldrars Nätverk, upplyste mig om en sak som gör mig RASANDE! Jag bor inte ens i Sverige, men en dag har jag en dröm om att få flytta tillbaka och låta mina barn växa upp och få en relation till där jag fick spendera min barndom i vackra Kovland!

  Problemet är Sossarna! Socialdemokraterna! Som har gått ut med att dom vill ta bort vårdnadsbidraget om dom kommer till makten! (Det bidrag som bara vissa personer beroende på vilken kommun man bor i, kan få mellan barnet är 1-3 år ifall man själv väljer att vara hemma och ta hand om barnet. Det är inga stora summor men det kan hjälpa en familj att ha råd att bo kvar där dom bor!)

  Länk till artikel där sossarna uttalar sig: 
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/s-vill-slopa-vardnadsbidraget-for-att-reformera-forskolan/

  Madeleines Lidman:
  http://hemmaforaldrar.blogspot.se/2014/05/tydligt-besked-fran-s-fler-barn-ska-in.html?m=1

  Det kan omöjligt handla om siffror! Socialdemokraterna påstår att dom vill spara pengar genom att sluta betala ut vårdnadsbidraget! Som att det är den sanna historien:

  För att man inte ska vara en parasit på samhället så måste man tjäna dessa summor om man bara har 1-2 barn på dagis:
  Två föräldrar med lika stora inkomster med 1 barn i heltid i förskola: 355 300 kr/förälder
  Två föräldrar med lika stora inkomster med 2 barn i heltid i förskola: 710 600 kr/förälder
  En ensamförsörjare med 1 barn i heltid i förskola: 710 600 kr/år
  En ensamförsörjare med 2 barn i heltid i förskola: 1 421 200 kr/år
  Källa: Riksdagens utredningstjänst. Siffror från 2009.
  Läs Artikeln här!

  Dessutom har dom gjort klart att dom vill ta bort möjligheten för privata dagmammor etc.
  Jag tror detta handlar om att dom så småningom vill göra förskolan obligatorisk! Dom säger ofta att ALLA barn har en rättighet på att få gå i förskolan!
  Varför skulle dom annars ta bort alla andra valmöjligheter, om dom inte har ett större syfte med det?

  Idag går nästan 95% av alla 3-5åringarna i förskola och nästan 78% i åldrarna 1-3år i förskolan.
  Detta är tydligen inte tillräckligt för sossarna!

  Sen att dom hänvisar till att barn som gått i förskolan får bättre resultat i Pisa undersökningarna än de som inte gått i förskolan! Hur kommer det sig att barnen generellt har blivit svagare i de Pisa studierna för varje år, när förskoleintaget bara ökar? Madeleine har skrivit en bra artikel om detta också när hon försökte göra research och finna ut vad detta bottnade i! http://hemmaforaldrar.blogspot.se/2014/05/i-sverige-kan-en-fem-ar-gammal-studie.html

  Vad gör man om det så småningom blir obligatoriskt att sätta sitt barn på förskolan? Jag kommer då aldrig vilja flytta tillbaka till Sverige om detta sker! 

  Jag är för VALFRIHET! Tid med familjen och en bra familjepolitik! Jag tycker det är hemskt när Politiker tycker att varenda person i Sverige kan få betalt för att passa mitt barn – ALLA UTOM JAG SJÄLV!!! När politiker tror att förskolan gör ett bättre jobb att uppfostra mitt barn än vad jag klarar av! Då blir jag inte bara irriterad! Då blir jag arg!!!

   

  Ingen ska någonsin försöka få mig att tro att dom kan erbjuda min son ett sätt att uppleva världen bättre än vad jag kan! För jag gör det med kärlek!

  Ingen ska någonsin försöka få mig att tro att dom kan erbjuda min son ett sätt att uppleva världen bättre än vad jag kan! För jag gör det med kärlek!

   

  Dela!

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *