Skaffa dig råd att bli fulltidsmamma!

Dela!

  Skaffa dig råd att bli fulltidsmamma!

  Hur mycket skulle du behöva tjäna för att få råd till att bli fulltidsmamma? Jag älskar ordet fulltid mer en heltidsmamma. Det är min Norska sida som påverkar mig! Men helt ärligt! Har du någon gång satt dig ner och räknat ut hur mycket du skulle behöva ha för att ha råd att vara en fulltidsmamma till dina barn?

  De allra flesta människor har råd att ta hand om sina barn, genom att bara leva på en intäkt! Man ser till att klara sig med en bil, köper ett billigt hus, håller nere fasta kostnader så mycket som möjligt och de rörliga kostnaderna såsom hobbyn, dans, sport, ridning etc får komma OM man har råd. Men det är inte så viktigt om man har råd med det eller inte! Huvudsaken är att man har varandra!

  Jag förespråkar att föräldrarna ska använda så mycket tid som möjligt med sina barn! Hade jag inte själv haft min erfarenhet och varit så sjukt välsignad med att bli känd med de rätta människorna, så hade jag kanske vart en mamma som fått leva på minimum! Utan pension och utan inkomst.

  Jag förespråkar att föräldrarna ska använda så mycket tid som möjligt med sina barn! Hade jag inte själv haft min erfarenhet och varit så sjukt välsignad med att bli känd med de rätta människorna, så hade jag kanske vart en mamma som fått leva på minimum! Utan pension och utan inkomst, och utan resurser att kunna hjälpa andra!

   

  Men även om jag hade varit nöjd med livet, så hade jag ändå känt mig otillräcklig! Det handlar inte bara om Pengar, men sanningen är att Pengar behövs till allt! Jag bryr mig inte så mycket om mig själv men jag bryr mig om mina föräldrars pension! Om att se till att min Man inte behöver jobba till han är 65år! Om mina barns framtid och utbildning! Om mina barns framtid! Jag bryr mig om de som inte har något! Jag vill kunna hjälpa till att förbättra världen i en större bredd än vad jag annars hade kunnat gjort! Jag vill bygga fritidscenter för ungdomar som blir lidande av att bägge föräldrarna jobbar allt för mycket eller kanske inte bara bryr sig om vad deras barn gör, eller kanske dom inte ens har föräldrar!? Men till det så behövs det stora resurser! För mig är det bara en tidsfråga! Vad hade du gjort om inte Pengar begränsade dig!?

  Jag träffade en ensamstående kvinna i förra veckan! Denna fantastiska underbara kvinna har själv 3 barn! Dessutom är hon “god man” till en person i Sverige och har ytterligare 10 barn hon betalar skola för i Afrika! = 500*10barn = 5000:-/termin. Hon är en kvinna med ett gigantiskt hjärta och väldig tajt ekonomi! Hon är otroligt driven, men har inte haft de rätta kontakterna för att hitta en lösning på hennes situation! Det är sådana människor som jag älskar att hjälpa ännu mera till att kunna bygga sin egna framtid! Tänk vad hon skulle utföra om inte pengar var ett problem! Och det i sin tur hade skapat en gigantisk positiv dominoeffekt! 🙂

  Nu behöver du inte förändra världen, men du kan förändra dina barns relation till sin förälder!
  Hur mycket skulle DU behöva för att kunna bli en fulltidsmamma? Varje fulltidsmamma är för mig som ett mirakel!

  Skulle du vara villig att göra en förändring i ditt liv för att ha råd att kunna se dina barn 2h extra/dag? 4h extra/dag? Kanske 8h extra/dag?

  Är det 10 000:-, 20 000:-, 35 000:- eller kanske bara 5 000:-? Oavsett belopp borde du skriva det ner! Gör sedan en Dreamboard på vad det hade betytt för dig! Om du sedan menar allvar med ditt mål så kontaktar du någon som kan hjälpa dig! Om du väljer att skicka ett mail till mig, så lovar jag att ta kontakt med dig för ett trevligt samtal!

  Dagens tips: Sätt dig ner och skriv ner hur mycket du skulle behöva för att ha råd att bli fulltidsmamma!

  Dela!

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *