Seminarie om den Digitala revolutionen!

Dela!

  Lördag den 14:e Sept hade jag möjligheten att föreläsa inför en stor sal om den digitala revolutionen och vad det innebär för framtiden!

  Föreläsning Digitala revolutionen

  Jag glömde totalt bort att ta bilder i helgen! Så denna får illustrera helgens Seminarie. När jag pratar om de globala förändringarna vi står inför!

  Det är en underbar känsla att prata inför en publik och under 4h se hur deras ansiktsutryck förändras! Från att komma in i salen med förväntan, till att se hur ansiktet blir allvarliga när dom kommer till insikt med vad dom gör idag och hur deras liv kommer se ut (i bästa fall om dom fortsätter sitt liv utan förändringar) om 10 år, för att sedan möta ögon som blir tårfyllda – när människorna insåg vad som egentligen var viktigt för dom i deras liv. När man sedan får förvandla detta till tårfyllda ögon med ett leende på läpparna med ett nytt hopp om framtiden och med ny styrka om att idag börja en förändring som gör att dom om 10 år kan se tillbaka, vara stolt, och vara säker  på att de har ett arbete och en inkomst och har skapat en säker miljö för sin familj och sina eventuella barn! -det är det som driver mig till att vilja pusha mig själv ut ur min komfortzon gång på gång! 

  För mig handlar det inte om mig och vad jag vågar! Hade det handlat om det, hade jag idag gjort något helt annat, eftersom människan är lat av naturen och stå och hålla föredrag var verkligen INTE i min komfortzon och är fortfarande inte en del av min komfortzon! Men för mig handlar det om andra, och vad jag kan bidra med till andra! Att få människor att inse att dom har ett stort värde och att de kan klara av att utföra stora ting, tillsammans med rätt människor och rätt fordon! För mig handlar det om osjälviskhet samtidigt som jag kan erbjuda min familj något mer! 

  Det är superkul att möta nya människor tycker jag! Jag har nog alltid tyckt om att vara social, men jag kunde aldrig tro för 5 år sedan att jag idag skulle göra det jag gör! Men en sak leder till en annan, och man fortsätter ju hela tiden att utvecklas! Det är väll underbart att man inte behöver sluta att utvecklas!?

  Men det värmer extra gått i hjärtat när man skakar hand med de som har flugit hit för att höra vad jag har att säga! Och att det på första raden står uppställt en rad med datorer där Skype är på med människor från andra städer! (och tom någon som ligger magsjuk men inte vill missa det jag har att säga! Tur att det  inte smittar via datorn! än…. 🙂

  Så idag blev det bara ett snabbt inlägg över min tacksamhet för att jag har möjligheten och påverka och hjälpa andra! Jag är så otroligt tacksam för min förmåga att ta in kunskap och förändra mig själv! Jag är så otroligt tacksam över att leva i ett land där jag får leva fritt, ta egna val och ta hand om min familj såsom jag menar är bäst! Tacksam för mitt hjärta som hjälper mig att ta riktiga beslut!

  Happy People

  Och jag är extremt tacksam för alla de nya människor jag möter i mitt liv som förgyller och skapar energi med deras entusiasm! <3

   

  Dagen blev så bra att dom efterlyste flera tillfällen redan nu i Sept.
  Pga lokalproblem och busy schema får jag se om det hinner bli av! Jag ska ju snart ut och resa några veckor igen!

  ps. Och jag extremt tacksam till de människor som tackade ja och ville bidra till föreläsningen! Ni kryddade den lite extra <3

  Dela!

   2 thoughts on “Seminarie om den Digitala revolutionen!

   1. Mycket bra och tänkvärt. Stort lycka till med ditt föredrag. Få känslor slår att stå på scenen och undervisa om något som man brinner för. (Om man är bra på det eller inte är en anna sak 🙂 )

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *