Morsdag – En påminnelse att jag är Mamma!

Dela!

  Morsdag är här! Morsdag är en påminnelse om att jag är en MAMMA!

  Idag när jag var i Kyrkan, hade jag möjlighet att lära känna en ny ung kvinna! Bara 19-20år gammal och hon berättade om sin kära mor! Hennes mamma och pappa hade skiljt sig när hon var 5 år och hennes mamma hade ensam tagit hand om henne och hennes bror. Men hon var mycket sjuk de sista par åren och när hon var 17 år dog hon!

  Varför jag berättar detta? Jo för att idag är det Morsdag! Och jag har i det sista reflekterat hur det hade vart att varit borta så mycket från hemmet och från mina barn, som ett heltidsarbete hade inneburit. Jag har också tänkte mycket på att “vad om jag blir sjuk eller råkar ut för en olycka” när jag hade vart borta så mycket?

  Så hela denna veckan som varit har jag tänkt på detta och jag har varit otroligt tacksam för att jag sluppit ta reda på hur det hade varit! Så otroligt tacksam för att ifall min tid att lämna jorden hade kommit imorgon, så vet jag att jag har gjort allt i min makt för att visa mina pojkar att jag älskar dom, och att jag gett dom så mycket av min tid som jag bara kunnat! För i min värld är det tid som är kärlek! Inga pengar i världen kan visa mig kärlek! Det är bara tiden människor spenderar för att prata med mig, krama mig, umgås med mig – som gör att jag känner mig älskad!

  Pojkarna

  Detta är kanske den allra största anledningen till varför ett 8-5 jobb, aldrig hade passat mig! Just nu är barnen det viktigaste i mitt liv! Allt annat är sekundärt! Jag vill finnas där varje gång dom ropar mitt namn! Varenda gång dom ramlar! Varenda gång dom lärt sig något nytt! I mitt liv är det kärlek i form av den bästa kvaliten! <3 Det vill jag ge mina pojkar!

  Dela!

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *