Mitt barn får inte spela hockey!?

Dela!

  Mitt barn får inte spela hockey! Okej?

  Idag hörde jag en bekant säga att “mitt barn får inte spela hockey”! “Grejen är att jag inte vill vara den mamman som inte stöttar och inte följer med! Vi har 2 mil till ishallen, dom tränar 3 dagar/veckan… Samt att hockey är en allt för dyr sport!”

  Nu tror min bekant att “hon är inte den typen som klarar av att skapa något eget” (enligt hon själv. Jag vet att hon kan det och jag ser på henne som en miljonär redan!). Om hon någongång ändrar på sig vet inte jag, men gör hon inte det, så kommer hennes son inte få spela hockey! Ändrar hon på sig så blir kanske beslutet ett annat! Allt som krävs är en ändring i hennes Mindset!

  Mickey HockeyVad vi nöjer oss med är så olika! Det är OKEJ att man nöjer sig med olika saker! Jag är bara inte en sådan person som nöjer mig med att ha råd eller tid att ge min son möjligheten att spela hockey, om det är det han önskar! Då pratar jag inte bara om att ha råd, utan ha TID också!

  Så vad nöjer du dig med?

  När det gäller min son och mina framtida barn, så nöjer jag mig inte alls! Jag vägrar att låta mig vara nöjd med att se dom några få timmar av deras vakna tillstånd/dag! Jag vägrar att låta helgerna gå åt till allt som vi inte hann med under veckan! Jag vägrar låta Lördag bli en städdag! Jag vägrar att inte ha tid att ställa upp på träningar och matcher! Jag vägrar att inte ha tid att laga hemlagad mat utan att stressa! Jag vägrar att ångra mina val i framtiden! Jag vägrar att ångra att jag inte spenderade mer tid med min son ifall en olycka sker! Jag vill leva NU och vägrar vänta tills jag går i pension! Jag vägrar att inte ha kontroll över när jag kan gå i pension och hur mycket jag ska tjäna! Jag vägrar att inte ha råd att bo kvar på min framtida gård bara för att man går i pension! Jag vägrar att inte ha möjligheten att ta hand om mina föräldrar! Jag vägrar så otroligt mycket och jag NÖJER mig INTE med något mindre!

  Detta var något jag insåg för många år sedan! Tack vare min mindset så lyckades jag!

  Dagens tips: Ta reda på vad du är villig att nöja dig med! Eller kanske mer riktigt, vad du INTE nöjer dig med!

  Dela!

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *