Min Hemlighet!

Har du fått barn? Vet du hur det är att vara en mamma? Har du tappat hår efter graviditet, fått streckmärken och fått extra hud som hänger på magen?

Har du också efter du blev gravid första gången känt dig stundvis trött och utsliten. Som att dagen aldrig tar sluta fort nog och att natten aldrig är tillräckligt lång? Ditt tålamod blir kortare och kortare för varje dag som går och påsarna under ögonen växer lika fort som midjemåttet av all extra choklad man måste trycka i sig för att hålla humöret uppe?

Jag är en Mamma och jag har haft alla dom problemen! Men jag är en person som inte nöjer mig med situationen utan försöker att förbättra situationen! Den blev förbättrad och jag blev ganska chockad av resultatet eftersom jag är van att INGET HJÄLPER! Därför delar jag mina egna erfarenheter med dig!

Jag hade båda STRECKMÄRKEN, Dålig HY, Tappade massa hår (och gissa om jag fick panik eftersom jag har en bror som har en auto-immun sjukdom som gjort att han tappat ALLT HÅR!) Dessutom hade jag stora sömnproblem och energi – vad är det? Kände mig febrig och sjuk var och varannan vecka mm. Oj! Jag höll på att förtränga det: Jag fick BÄLTROS också!

Jag verkligen hatar denna bilden men för att du ska tro mig så måste du ju få se en förebild! Dessa bilder är tagna med 3 veckor och 1 dags mellanrum = 22 dagar!

15 Sept 2012Michaela Morrell hair regrown 3 weeks…och detta är bara 1 av alla mina resultat! Och nej! Jag har inte färgat håret under dessa 22 dagarna!

Jag berättar min hemlighet i bilder och text och visa dig hur jag gick ifrån att vara en mamma som kände mig både trött, hängig, sjuk, äcklig, tantig till att bli en mamma med glöd, lyster, attraktiv och full av lek!

Eftersom min historia med bilder blev lite stor, så har jag lagt den på min dropbox!

För att ta del av min Hemlighet och andra tips hämta hem den själv direkt från min dropbox:–>  “Min Hemlighet”  <–


Klicka på länken ovan så hamnar du riktigt på en gång.
Stöter du på några problem är det ok att maila mig eller kommentera här nedan.
Jag har nyss gjort om systemet och tyckte detta blev enklast för alla parter 🙂
Trevlig läsning!

68 thoughts on “Min Hemlighet!

 1. Då borde alla som har haft problem, fått tillgång till “Min Hemlighet” så gå gärna in på er mail för att kolla.

  Jag la även upp en direktlänk då jag hade allt för mycket problem med förra systemet. Blir enklare så för alla som vill ta del av den, och för mig 🙂

  Önskar alla en underbar helg!

 2. Hej!

  Jag vill gärna ha din hemlighet skickad till mig.
  Tyvärr fungerade inte beställningsformuläret.
  Tack på förhand!

 3. Jag hittade dig via familjeliv och vill gärna ha “din hemlighet” vet inte vad jag ska göra annars. Tack på förhand!

  • Har skickat dig mail! Har haft lite lång semester 🙂
   Felsöker och återkommer så snart som möjligt! MVH/Michaela

 4. Hallå där..jag vill gärna ta del av din hemlighet, för efter min graviditet har jag tappat massvis med hår o det bara fortsätter!!

 5. Har haft lite problem med Dropbox länken så om du är en av de som har skickat efter Min Hemlighet men inte fått det att funka, kontakta mig, så skickar jag den manuellt!!!

 6. Hej Michaela. Jag har tappat jättemycket av mitt hår, har fått flera tunna fläckar. från att ha haft tjockt hår till att ha fått tunt. Jag hoppas du kan hjälpa mig. Har skickat ett mail till dig. Mvh Vanja

 7. Hej, kan du hjälpa mig? Jag tappar mycket och jag är så orolig då jag är så ung och alltid haft tjockt hår. Ser massa tunna fläckar på huvudet så som din bild men lite mer. Kan du skicka mig din hemlighet är du snäll.

  • Hej Hina! Har skickat mail till dig! Se till att den inte fastnat i nått filter om du inte fått den till din inkorg. Du är välkommen att kontakta mig direkt på min mail också!
   Mvh/Michaela Morrell

  • Hej Dihu! Testade att skicka den till dig, men fick besked om att du redan fått den. Kolla i ditt skräppost-filter om du ännu inte fått den till din mail!
   Säg till om du får problem så ska jag länka manuellt!

   /Michaela

  • Absolut! Jag är ganska säker på att jag skickade den till dig för några veckor sen men glömde att svara här! 🙂 Annars får du återkomma igen!

  • Absolut! Fixar det! Kolla din skräppost om du inte fått den till din inbox eftersom jag använder mig av en email-tjänst som gör det lite enklare att lägga till e-bok och göra finare emails! 😉

 8. Förlåt! Verkar som att kontaktformuläret för “Min Hemlighet” inte fungerar! Har satt support på det! Ta kontakt via det vanliga kontaktformuläret så skickar jag den manuellt till dig som önskar att läsa den!
  MVH/Michaela

  • Hej Yessi! Tack så mycket för feedbacken! 🙂 Blir lika glad för varje person som uppskattar min blogg! Lämna gärna en kommentar på vad du vill läsa mer om också! 🙂

   Jag skickade “Min Hemlighet” till dig, men såg sen att du kanske redan hade fått till det själv?

 9. Tusen tack för att du delade med dig! Tyvärr tog jag ingen förebild, men jag fick bort acnen jag lidit av hela livet, på bara ca 2-3 månader! 🙂 Huden strålar nu! Kan inte tacka dig tillräckligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *