Kommer ni ihåg på 80-talet?

Dela!

  Kommer ni ihåg på 80-talet? 
  V stilen
  Det är OK att vara annorlunda! Att våga! Att gå före!
  Det ligger i människors natur att vara skeptisk! För det värsta människor kan tänka sig är att bli lurad och att göra fel val! Det behöver inget mod för att vara skeptisk! Men det behövs mod för att gå emot strömmen! 

  Kommer ni ihåg när V stilen kom i backhoppning? Så här står det om den: Stilen användes första gången på internationell nivå vid 1980-talets mitt, av bland andra tjeckoslovaken Jiří Malec och svensken Jan Boklöv. Från början ogillades den av domarna, som gav den låga stilpoäng, men eftersom de som använde stilen hoppade mycket längre på grund av dess aerodynamiska fördelar så kunde de vinna tävlingar ändå. Därför var domarna så småningom tvungna att godkänna den. Den har sedan dess förblivit internationell standard.

  Att göra som alla andra gör ingen till en vinnare!! Och i Sverige heter det V stil, i resten av världen heter det Boklöv stil!!

  Världen förändras och det är några som alltid måste vara först att vara en del av förändringen! Vare sig vi vill det så är den digitala revolutionen här för att stanna! Antingen använder man den till sin fördel, eller så inser man några år för sent, vilka fördelar den “tekniken” hade och hur mycket längre du hade klarat av att “hoppa”, om du hade vågat att gå emot domaren och använda “V:et” till din fördel!

  Dagens Tips: Våga gå emot strömmen! Bara döda fiskar följer strömmen!
  Bjuder på en låt som förklarar det lite bättre! 🙂
  Inget illa menat, men det är en bra tankeväckare för dom som sover! 🙂

  Dela!

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *