Jobba hemma?

Dela!
  Jobba hemma?

  Jobba hemma? Vi är djur och vi borde följa våra instinkter! De instinkter vi hade innan samhället, politikerna och alla mode-tidningar började att påverka oss!

  Många vill jobba hemma! Men vad betyder detta?

  Jag säger att jag jobbar hemma. Även om mitt arbete sker till stor del utanför hemmet. Men min bas är i hemmet och jag bestämmer själv när det passar att jag förlägger arbetet på andra platser – Kontor, Resor och utbildningar! Man behöver egentligen inget av detta, men jag har valt till det då jag älskar att lära mig mer, resa och kunna hjälpa personer på plats! Men jag lägger arbetet så det inte bekostar min sons tid hemma!

  Igår diskuterades ett viktigt ämne. Hemmafrid! Men det är svårt att skapa en bra hemkänsla när alla våra aktiviteter drar oss ut ur hemmet! Jag tror vi måste hitta fler aktiviteter som tar oss tillbaka till våra hem så vi kan skapa en bra och trygg miljö för vår familj!

  Vad vill du? Vad är viktigast för dig? eller kanske en bättre fråga, Vad är viktigast för dina barn? Har du någon gång tänkt över detta?

  Har du någon gång verkligen satt dig ner och gjort research för vilka möjligheter som finns för att du ska kunna få det du vill?

  Jag tycker om att hjälpa de som vill arbeta hemma, pga att dom har barn dom vill spendera mer tid med. Finns många som gör det bara pga pengar, men jag ser livskvalitén som något mer än bara pengar! Jag ser livskvalité i relationer och att ha tid för sina relationer! Men en god ekonomi krävs för att ha ett tag över huvudet och mat på bordet och för att ha den tiden! Med Internet som din lekplats så kan du få båda två sakerna. Du kan tom bygga ett företag som kan gå i arv till dina barn och barnbarn!

  Jag är logisk utav mig. Väldigt logisk! Mitt livsmotto har alltid vart: Ska jag spendera tid på något så är det bäst att jag gör mitt bästa så jag inte slösar bort min tid på att göra något halvdant! 
  När jag senare har lärt mig mer av alla de olika företagen jag har haft, så har jag tänkte ytterligare ett steg: Varför ska jag slösa bort min tid på att bygga upp någons annans liv, istället för att bygga på mitt egna? Varför spendera 100h på att få lite pengar tillbaka av en arbetsgivare istället för att spendera 100h på att bygga upp något för mig själv som kommer vara i framtiden, och som på sikt ger större avkastning?! (på färre timmar) 

  Vad är hårt arbete för dig? Jag ska skriva vad jag tycker är hårt arbete i ett senare inlägg!

  Dagens tips: Följ dina naturliga instinkter!

  Dela!

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *