Jobba hemma och köra bilbana!

Dela!

  Att ha möjlighet att jobba hemma, är för mig underbart!

  Någon timme här och där med jobb, och mest tid med mina små söta pojkar varav den äldsta tvingar mig att köra många många varv på sin bilbana varje dag! Blir massa god matlagning och långa härliga promenader varje dag också!

  Men idag har jag jobbat några timmar extra! Jag håller på att tillsammans med massa andra härliga entreprenörer att lägga upp ett enkelt system – för alla er härliga föräldrar som vill jobba hemifrån! Men även också alla som har eget företag, som vill spara pengar (och  samtidigt som man tjänar extra till företaget om man vill).  Idag blev powerpointpresentationen färdig, samt några informations PDF:er. Snart är vi redo att dela med oss av informationen som gör att jag får gåshud varje gång jag tänker på det!

  ForskareKänns som jag har hittat världens bästa botemedel just nu. Framtiden är så spännande att jag har svårt att sitta stilla!

  Men mer om det en annan dag! Nu måste jag SOVA! 🙂

  Dela!

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *