Jobba hemifrån

Dela!

  Jag jobbar ju alltid hemifrån. Men har insett att alla företag som man borde kunna ta en break från, faller ofta ifall man inte kan bidra!

  Men nu har det kommit ett nytt företag skapat för att solidariskt lyfta varandra! Detta är superhäftigt och otroligt spännande! Jag ska berätta lite mer om det senare men först:

  Jag lovade mer bloggande! Men sanningen är att tom jag har svårt att hinna nu med en nyfödd på armen och en 3-åring som kräver ännu mer av Mamma för att känna att han fortfarande har en plats i familjen! Jag kör med ett Nära Föräldraskap och mitt Arbete kommer alltid komma på andra plats. Mina barn kommer jag alltid sätta först och speciellt min TID för mina barn!
  Sen kommer alla de där tråkiga måstena man har i ett hem…
  Min blogg hamnar väll långt nere på 15:e plats för tillfället. Så jag får se hur ofta den hinner uppdateras!

  Dessutom har vi i veckan fått reda på att vi ska flytta tillbaka till USA! Redan om 4-5 månader. Detta innebär MASSA planering! Saker som ska säljas, hus som ska tömmas och städas, vi måste hitta hus, bilar, möbler etc i USA. Lyckas planera när man bäst klarar sig utan sina saker (måste ju skippas i container ett par veckor på havet) osv. Det är ett nytt kapitel i våra liv och denna gången är jag så OTROLIGT tacksam för att mitt jobb är så enkelt å flytta med, när min man inte har ett lika flexibelt jobb 😉 och att jag inte behöver börja om från start med mitt företag, bara för att jag flyttar till ett annat land! Detta är för mig frihet! 

  Airplane

  Nytt kapitel i mitt liv, och kanske du är redo för en ny resa i ditt egna liv?

  En frihet som jag gärna skulle dela med mig till andra! Men många människor har en önskan utan att riktigt orka sig igenom de första månaderna som oftast kräver mycket jobb! Hårt arbete! För att man ska lyckas! Även om jag hade önskat att alla skulle orka, så kan jag inte bestämma vilka tankar de planterar i sina huvuden, eller hur de väljer att prioritera deras tid! Vad dom prövar att starta för typ av verksamhet etc.

  DÄRFÖR är jag så sjukt glad just nu! Det märks verkligen att människor blir smartare och att vi lever i en ny modern tid! Jag har hittat ett företag som hjälper småföretag att verkligen förenkla deras liv som företagare!

  Men de hjälper också de människor som vill jobba hemifrån att få “utnyttja” deras geniala system för att bygga sitt egna företag med återkommande intäkt.
  Det som är bäst med det här systemet är enkelheten! Så enkelt att tom min Mamma som inte kan göra något mer med datorn än att läsa Fb, hon skulle förstå detta!

  Jag har sett mycket och gjort mycket och sett vilken effekt 5 månaders sjukdom kan påverka sin hembusiness även där “intäkten ska vara återkommande”.

  Just på grund av mina erfarenheter så är jag så glad för detta nya, fräscha, innovativa möjligheten för nu kan jag hjälpa fler människor att verkligen verkligen lyckas! Hade det här funnits när jag startade, då hade jag sluppit mycket av mina sömnlösa nätter, eviga planerande, många timmar efter vägarna, många möten och framförallt haft ännu fler timmar tillsammans med mig familj (som var lite färre personer på den tiden)! <3

  Jag håller på att jobba på att enkelt dela denna informationen men tills jag har fått ordning på det så får du bara skicka en intresse anmälan via kontaktformuläret! Är du nyfiken så är det ingen idé att vänta för du kan få t

  Tills vi hörs önskar jag dig en fortsatt god vecka, och en underbar härlig helg! 

  Dela!

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *