Jag är som ett barn som väntar på lördagsgodis!

Dela!


  Det händer så mycket spännande
  och jag är som ett barn som väntar på lördagsgodis!

  Jag är så spänd på morgondagen och varje dag framöver! Jag förstår framtiden och min insikt gör att jag har svårt att hålla bägge fötterna på jorden!

  Igår hade jag ett personligt möte med en fantastisk kvinna! Bara 23 år gammal och påminner så mycket om mig själv! Hon blev Mamma redan när hon var 19 år och idag har hon en hästgård tillsammans med sin sambo! Men hon är fast! Fast i ett jobb hon inte tycker om och vad ska man studera när man inte vill vad man vill bli? Efter gårdagens samtal så fick hon se sin framtid i ett annat ljus! Ett ljus hon inte visste existerade!
  Den glöden som kom ifrån hennes ögon efter att hon förstod att hon kan nå sina drömmar – mer tid för hästarna och för barnet sitt samtidigt som hon har ett jobb där hon får utvecklas utan gränser och samtidigt få hjälpa andra människor, den glöden gör att jag älskar mitt jobb varje dag! Jag älskar att få hjälpa andra!

  Många Mammor jag träffar sitter fast i sin egna bur dom skapat! Jag hjälper dom att hitta vägen runt gallret för att skapa sig ett nytt liv utan hämmande galler!

  Många Mammor jag träffar sitter fast i sin egna bur dom har skapat! Jag hjälper dom att hitta vägen runt gallret för att komma bort ifrån begränsningar och öppna upp för obegränsat med möjligheter!

  Jag blev så rörd av hennes historia, och imponerad av hennes styrka så vi kommer nog utveckla ett långt samarbete tillsammans! Jag är bara tacksam att jag får vara med och följa hennes utveckling tillsammans med många andra som bestämt sig för att gör det samma!

  Någon annat jag väntar spänt på att få vara med om är en ny ledarskapskurs! Jag ska till Trondheim nästa vecka! Den här träningen kommer vara något alldeles extra för att samhället förändras så vansinnigt fort just nu, och jag vet att jag kommer bli som en brinnande komet efter den utbildningen! Jag är tacksam för att ha sånna underbara sammarbetspartners = Team som ska följa med mig! Nästa år vill jag att vi ska fylla en hel buss! Kanske du är en av dom?

  Sen tar jag med sonen och Pc:n = jobbet, och åker till Sverige 3 veckor för att fortsätta att hjälpa andra! Det är skönt att kunna åka vart som helst, när som helst! I <3 Frihet! 

  Dagens tips: Jag kan inte säga det här tillräckligt många gånger: Vem som helst kan lyckas! 

  Dela!

   4 thoughts on “Jag är som ett barn som väntar på lördagsgodis!

    • Förut har allt för många suttit och hållit fast i sina hemligheter! Nu är det tid för att dela informationen så att fler som önskar förändring kan lyckas asap! Tack Stella för feedback! 🙂

     /Michaela

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *