Hur mycket är du värd?

Dela!

  Hur mycket är du värd? Har du en chef som har satt ett pris på dig?

  Hur mycket är du värd? Är du värd 120kr/h, 150kr/h, 800kr/h, 2000:-/h? Hur mycket skulle du säga att du är värd?

  Om du fick välja hur mycket pengar du skulle betala dig själv för det jobb du gör, hur mycket hade du betalat dig själv då? Hur mycket hade du då varit värd? Eller hade du avskedat dig själv? Hur ser du på dig själv?

  En rolig tanke: Det finns kändisar som har försäkrat sina kroppsdelar för flera miljoner! “Ugly Betty” försäkrade sitt leende för 10 miljoner USD! Michael Flatley från Riverdance försäkrade sitt ben för 25 miljoner Britiska Pund. Så hur mycket tror du dom är värd totalt när du räknar ihop alla armar, ben, leenden, hår, tungor etc?

  Har du matat dig själv

  Har du matat dig själv med positiv föda idag? Med annanas eller taggtråd? Se till att mata dig varje dag! Berätta för dig själv hur duktig du är och dina positiva egenskaper och låt dig fortsätta att växa!

  Jag hoppas du ser på dig själv som ovärderlig! Alla människor har ett stort värde! Jag hoppas att du ser på dig själv som att du har ett stort värde! Om du hade avskedat dig själv, så är det dags att gå till spegeln och börja berätta för dig själv hur vacker, unik, speciell, vilka talanger och hur stort värde du har! Om du skulle betala dig själv under 800:-/h så borde du göra det samma! Gå till spegeln nu! 800:-/h var det min far tog ut när han jobbade som konsult och jag har alltid vetat sen jag var tonåring, att jag ville vara värd mer än det, dygnet runt!

  Jag höjer mitt egna värde allt eftersom min förståelse för mitt värde växer! Förut har jag begränsat mig själv även om jag inte var medveten om det! Kanske jag fortfarande begränsar mig själv. Men jag har MÅL och för varje DELMÅL jag når så växer jag ett par meter och flyttar mina begränsningar längre bort ifrån mig!

  Vad begränsar du dig själv till? Är du redo att börja ta ett steg ifrån dina begränsningar? Börja tänja ut dom och så småningom ta bort dom?

  Dagens tips: Jobba alltid på din Personliga utveckling! Oavsett vad du gör/arbetar med, så utvecklas du mest när du ändrar ditt mindset och ger utrymme till dig själv att växa! 

  Dela!

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *