God Jul och Gott Nytt år!!!

Dela!

  Jag måste få önska alla GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!!!

  23383258_sJag är tillbaka ifrån semestern i början av Januari men var tvungen att skicka en hälsning ifrån Stugan! Är med familjen i stugan, nyhuggna granen är uppsatt, snön faller, brasan brinner och alla barnen bakar pepparkakor och fyller stugan med härlig juliga aromer! Stormen utanför gör det extra mysigt att kunna sitta inne i värmen!  Igår var det Pulkåkning, risgrynsgröt, “dansa elefanten”, pyssla volanger, grädda kakor och pynta julgran har stod på schemat.
  Idag är det JUL och alla barnen väntar spänt på tomten!

  Jag är så otroligt tacksam för att kunna spendera jul tillsammans med familjen!

  Vill också passa på att tacka för alla nya fantastiska människor jag fått lära känna under detta året! Många fantasiska nya vänner som jag har fått möjligheten att följa, och som jag ska fortsätta att få följa både nästa år och förhoppningsvis många år framöver! 🙂

  IMG_7410Jag vill önska alla ER och ALLA som besöker min sida och hjälper till att sprida den, en Riktigt God Jul!!!!

  🙂

  Må 2014 bli ett fantastiskt år med mycket personlig utveckling och tid för våra familjer!

  Dela!

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *