Förändra vardagen!

Dela!

  Ibland så behövs rutiner förändras och man behöver förändra vardagen.

  Jag har i ett tidigare blogginlägg rabblat upp hur min dag såg ut! Hur jag prioriterade, hur jag fokuserade, och hur jag smög in mitt arbete mellan mina rutiner av husarbete, blöjbyten etc. Hur mitt arbete såg ut hemma hos mig.

  Nu är min son 2,5 år och jag har inte möjlighet att ha samma rutiner! Dom förändras lite smått i takt med att hans behov förändras. Tex är det nästan omöjligt för mig att höra på an audio medan vi lagar frukost nu för sonen kommer och påkallar min uppmärksamhet hela tiden, och vill prata med sin mamma!

  Time for change
  Jag kan inte längre ut och gå i promenad och ringa klienter/lyssna på audios etc, för att sonen vill ha min fulla uppmärksamhet och vill prata med sin mamma! Han vill ju inte längre åka vagnen utan ska helst stå stilla i skogen och fäktas några timmar samtidigt som han förklarar allt han ser, för sin mamma!

  Mamma, Mamma, Jeg trenger å snakke med deg! Jeg trenger å prata! Säger sonen min på svorsk! Någon som känner igen sig? Jag har inte ens tid att ringa och prata med familjemedlemmar längre då han vill “prata” och blir sur om jag försöker hinna säga en mening däremellan. Dom här underbara utbrotten som kommer i tid och otid är för underbara! 🙂

  Men jag älskar min son mer än allt annat! Men allt detta har gjort att jag har försökt att få tidigare läggningar på han, så att jag hinner med mer av mitt arbete där jag behöver prata, på kvällstid, innan alla andra människor också vill gå och sova! Han har också fått gå ett par timmar i fsk under vintern/våren då han började klättra över staketet själv. Det var spännande ca 5-10 gånger och sen ville han vara hemma och vara med SIN MAMMA istället! Så totalt har han kanske gått i genomsnitt 4h/vecka och det har gjort att jag hunnit med några viktiga möten på dagstid också. Men nu har jag tagit ett beslut att säga upp fsk helt och får hellre skaffa mig en barnvakt som kan hjälpa mig när jag behöver möjlighet att prata ostört!

  Vad jag vill säga med detta inlägget är: Vi har ALLA olika förutsättningar. Vi är ALLA på olika ställen i livet! Vi har ALLA olika barn med olika BEHOV!

  Vad vi har gemensamt är att INGEN annan än dig själv är ansvarig för hur du lever DITT LIV! Allt som krävs är ett beslut! Ett brinnande beslut! Och en vilja att göra de förändringar och offer som krävs för att nå sitt mål!

  Jag ska de nästa par veckorna påbörja ett test, som jag kommer dela med mig utav resultaten utav här på min blogg. Detta är ett test av ett företag som kanske har möjlighet att hjälpa många utav er därute som vill göra något hemifrån men som inte har någon egen idé! Så är ni sugen på att veta mer!? Följ mig på RSS, Facebook eller Twitter!

  Med Soliga hälsningar! Sun
  /Michaela Morrell

  Dela!

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *