Drömmar!

Dela!

  Jag har haft många drömmar i det sista!

  Och kanske blir några realitet!

  Vårt fd hem

  Vårt fd hem

  Jag har flyttat till USA! Först var det mycket styr och vi reste hit och dit! Från Jul har vi i princip vart på resande fot!

  Efter en intens USA resa där vi åkte för att hitta hus under bara 3 dygn – med en baby! Så åkte vi hem till Norge för att bo på hotell eftersom vårt hus hade tömts. Efter 2 veckor på hotell så flyttade vi!
  Vi hade 3 underbara veckor i Thailand och sedan 1 vecka i Tokyo. Efter det bar resan vidare till USA och vi kom på en söndag och fick Nyckeln till vårt nya hus på måndagen, och på tisdagen kom flyttlasset!

  IMG_9411

  Vi i Tokyo

   

  Sen har det varit ett par veckor av kaos! Jag jobbade allt för hårt med uppackning, 2 barn och en man som var nästan 24/7 på jobb. Kroppen min gick lite halvt in i väggen under en 3 veckors period. Så jag slutade packa upp! Lekte med mina barn! Och drömde!

  Nu har jag orkat tagit itu med resten av uppackningen, haft världens bästa och mest positiva väninna på besök! C är en sån typ av människa alla bara älskar! Hon och jag kan sitta och spotta ut ide efter ide och hade vi haft någon som hade haft kapital och förverkligade våra ideér så hade den personen vart lycklig lottad ;)Men nu ska jag lägga allt mitt fokus på en ny idé! En dröm ja
  g har haft länge men som i det sista har återkommit väldigt ofta!

  Så därför kommer jag inte längre ha tid till att hjälpa andra människor, på obestämd framtid just nu. Jag är hemskt ledsen för det, då jag älskar att brainstorma med andra och hitta lösningar!

  Men just nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv och en ny dröm ska uppfyllas!

  Om just du hade velat varit med i en testpanel i slutet av sommare/tidig höst, så kontakta mig gärna så tar jag kontakt när det börjar bli dags!

  IMG_7574

  Här smids planer!!!

  Kram/Michaela

  Dela!

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *