Det där är inte mig!

Dela!

  Har vi råd att säga “Det där är inte mig”? “Det är bara inte så jag är som person”?

  Jag är ingen självstartare! Jag är ingen som vågar prata med några människor! Jag kan inte tänka själv! Jag har inget driv! Jag vågar inte det!
  Många bortförklaringar finns!

  Världens bästa syster

  Vad hände med självbevarelsedriften? Har vi inte längre en önskan om att utvecklas?
  Eller är det det faktum att människor inte längre har några långsiktiga mål, som gör att man har problem att vara motiverad till att utvecklas för att nå sina mål? Eller är det statens löfte om att ta vara på människorna ifall man inte klarar det själv, som gör att många människor inte orkar bry sig om att fortsätta utvecklas?

  Idag hade jag ett fint samtal med en Kvinna som hjälper till att vidareutveckla nystartade företag, eller som kan hjälpa en person genom uppstartningsprocessen. Det hon sa i samtalet hänger kvar hos mig!Många människor som startar företag, förväntar sig att kunderna ska komma springandes bara dom lyckas få till ett utskick! Dom förväntar sig att pengarna ska börja rulla in på grund av en liten insats!” 

  Jag var tvungen att reflektera över detta lite! Är det så att vi är så van genom skolåldern att få allt serverat på ett fat framför oss, så vi inte förstår att när ingen levererar något, så måste man använda sin egna fantasi och sina egna krafter! Göra en plan och genomföra planen! och VÅGA ta hjälp om man inte klarar det själv!

  Har vi verkligen det så bra att vi har råd att säga “Det där är inte mig”?

  Det är dags att vända blad!

  Ta fram ditt potential!

  Varför väljer man inte istället att bara bli den människan?

  Ingen är inget förrän någon bestämmer sig för att bli något!

  Dela!

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *