Den digitala revolutionen!

Dela!


  Hur ser världen ut om 10 år när den digitala revolutionen har fått 10 år till på sig att utvecklas? 

  Det finns redan 5 stycken bilar med körkort som kör runt i USA. När man sitter på föreläsningar så har alla en Surfplatta eller Laptop man filmar med, antecknar och tar bilder med.

  Mångas yrken är som ett gammalt sjunkande skepp! Vissa ser det och skaffar nytt,

  Mångas yrken är som ett gammalt sjunkande skepp! Det som är tragiskt är att det sker så långsamt att folk inte ser det förrän det är för sent! 

  Vad händer när alla studier går över till att bli internetstudier, redan från grundskolan? Dagens barn lär sig mer av Apps och Google än vad dom lär sig av lärarna! Det är till och med så att barnen faktiskt lär oss vuxna hur dessa saker fungerar!

  Vad händer med alla lärare? Vad händer med alla chaufförer? (Både taxi, lastbilar, bussar etc). Vad händer med alla trafikpoliser när det inte finns bilar som bryter mot hastigheten?

  Vad händer med alla kassayrken när det är mest själv-utcheckning som ersätter mycket arbetskapacitet och internethandeln ökar och i samma takt får små företagare ge upp sina interiörbutiks-drömmar!

  Jag hörde på en föreläsning att om 10 år förväntas 50% av dagens arbeten(läste i aftonbladet idag också) att försvinna och ersättas? med något annat. Tillhör ditt yrke/arbete ett av dom? Hur påverkas du av denna digitala revolutionen.

  Du kan gå in på Jobba Hemifrån och läsa vidare och hitta länkar på området! Jag har börjat samla några men har en känsla av att det kommer att komma MÅNGA FLER länkar på den sidan!

  Många tror inte på förändringen. Många ser den inte! Men jag vet den är närmare oss än vad vi tror! Förändringen sker väldigt fort och frågan är – Har du en plan B?

  En sak är säkert! Jag kommer inte råda mina barn till att studera till lärare och alla andra yrken som ligger i röda varningszonen! 

  Dela!

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *