Bra Ledarskap – Kurs igen!

Dela!

  Hur man har ett bra Ledarskap! Det har jag lärt mig mer om denna helgen! Jag är en vibrerande energisk mänsklig varelse som är väldigt upprymd efter helgens utbildning =) Denna kunskapen delade jag med 1000 andra underbara människor från hela världen, som delar min visioner om att skapa sina egna liv!

  Michaela MorrellJag älskar att utveckla mig och är så otroligt tacksam för att jag hade förmånen att åka till Barcelona och vara med på ett 3 dagar långt ledarskaps-seminarium med några av världens främsta ledare! Kunskapen man får när man åker på sådana utbildningar gör skillnaden mellan att drömma, och faktiskt nå drömmen!

  Jag har fått kramat, pratat och umgåtts med fantastiska personer! Både nya och de jag redan lärt känna när jag åkt på tidigare utbildningar. Jag har aldrig någonsin, i något annat företag, varit med om att ”cheferna”/ledarna ställer sig upp framför sina ”anställda”/kollegor och är så ärliga och sårbara! Berättar öppet om sina svagheter, sina misstag, sina sjukdomar, problematiska relationer och hur dom gick från att vara Nobody till att bli

  Somebody!

  Vad är en bra ledare?

  Alla gånger jag var anställd i ”vanliga” företag hade jag sällan någon relation alls med chefen. Visste knappt var han/hon bodde. Visste ännu mindre om personens barndom. Dom kom in och sa hej och granskade vårt jobb och försvann igen!


  skillnaden på ledare och bossEn god ledare
   är den som ser och visar med exempel! En person som går före och visar vägen! En person som bryr sig och som vill att DU SKA NÅ DINA DRÖMMAR! En person som ger dig utrymme till att utvecklas! 
  Har du någon gång haft en sån ledare framför dig, som jobbar tillsammans med dig för att DU ska nå DIT DU VILL!?

  Därför har jag hittat hem! Aldrig arbetat i en sån kärleksfull & positiv miljö! Trodde helt ärligt inte att det existerade! Trodde det var för bra för att vara sant! Men dom bevisar gång på gång att det är sant, och att det är bättre än vad jag vågat tro på!

  Dagens råd: ”En god ledare leder genom exempel!”

   

   

  Delar med mig lite av helgens äventyr! IMG_5325

  www.michaelamorrell.com IMG_5319

   

   

   

   

  Michaela Morrell

  Dela!

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *