Blir ledsen!

Dela!

  Jag blir så ledsen när människor inte förstår sitt egna värde!


  De senaste åren har jag kommit till stor insikt över vad människor klarar att skapa och få till, bara man har tydliga mål! Det jag blir ledsen över är att Staten, Skolan och våra Arbetsgivare har haft så stort inflytande på de allra flesta människor!

  I skolan får vi lära oss: hur vi läser, skriver och studerar givet läsmaterial! Vi lär oss hur våra talanger för olika områden gör att vi inte “behöver pröva lika hårt = negativt” medan vi borde lägga mer tid på det vi inte tycker om “som i mitt fall massa onödiga årtal” =)
  I skolan får man också lära oss att man borde skaffa sig en utbildning och när man har nått sitt yrke så har man nått sitt mål = MVG, och borde därefter jobba med det resten av livet, för att nå sitt nästa mål – En pension från staten = MVG! Och allt som inte ger en pensionsgivande intäkt från staten är bottennapp och fel! (tex, som att vara hemma med sina barn = IG)
  Allt som inte är ett vanligt 8-17 jobb är “to good to be true”. -För man har inte fått lära sig om det sättet att jobba i skolan! Varför? För att staten behöver arbetskraften, eller kan jag kan kalla de  arbetsmyror!? Många utav jobben får ju inte ens ok betalt!

  Världens bästa syster


  Men vi lär oss inte det som vi faktiskt måste kunna i livet: Hantera känslor, Kommunicera, Hur man skapar något eget och hur man skapar nya värdefulla kontakter! Hur man kan lägga upp en plan för att skapa sitt egna liv och nå det bara man bryter ner det i delmål! Hur man kan fortsätta utvecklas på egen hand och hur man blir den bästa personen man kan bli = Utnyttjar sin potential, för att kunna erbjuda världen en expertis! 

  När många människor som utnyttjar sitt potential kommer tillsammans, Det är då det skapas något STORT! 

  Alla har vi potential att bli något stort!
  Jag bestämde mig för att: Ingen ska få berätta för mig att jag bara är värd “140kr/h idag och imorgon är jag inget värd något, medan en person i ledelsen som aldrig syns till får betald golfsemester!” Att det jag skapade idag inte hade något värde imorgon! Det tänkte jag inte tolerera!

  Jag valde att göra ett hårt jobb igår och idag, för att få njuta imorgon! Men många människor kommer aldrig få njuta för dom lever fortfarande i sin illusion dom fick lära sig i Skolan =
  Skola -> 8-17 Jobb -> Pension
  Men hur mycket pension kommer du få? Kommer det vara tillräckligt för att njuta? Kommer det ens finna ett ålderdomshem som tack för hjälpen när dina barn följer samma mönster som dig och inte har tid för att umgås med sina föräldrar?

  Tidningsartikel pensionärer

  Fler och fler måste börja betala för hjälpen! Det gäller också i Sverige!

  Jag blir så ledsen när jag ser att Människor inte förstår sitt potential och vilka möjligheter det finns! Jag blir ledsen när Människor nervärderar värdet av relationer och tror att deras bortkastade tid i form av pengar, ska kunna ersätta värdet! När dom nervärderar sin egna arbetskapacitet och tror att den är så lite värd, som arbetsgivaren säger att den är. När dom jämför sig med andra och trycker ner sig själv. istället för att se -vilka är mina talanger, och vad kan jag erbjuda! 

  Så jag hoppas det finns några själar där ute som vill börja en resa på själv-utvecklingens stig! Någon som säger att “nu är det nog” och någon som vågar skapa sig mål och drömmar och börjar gå mot dom! För att du förtjänar att kunna skapa din egna framtid! 

  Varg

  Även om du tror att du är en liten chihuahua, så är du egentligen en stor och ståtlig varg! Du måste bara lära dig hur du ylar ;)

  Dagens tips: Har du inte gjort ditt Dreamboard än? Gå och gör det nu!!

  Dela!

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *