Att starta företag! Steg 2

Dela!

  Så vad ska man tänka på när man ska starta företag?

  Så du har påbörjat din Deamboard! Så du borde ha en vision om hur du vill att livet ditt nu ska se ut? Hur du vill må! Vart du vill bo! Hur många som ska ingå i din familj! Vad du vill lägga tiden din på! Hur många människor ska du ha hunnit att hjälpa! osv…

  Då är det dags med nästa steg: Vad ÄLSKAR du att göra? 
  Jag tror att för att man ska lyckas med att starta eget så måste man ÄLSKA det man ska göra! Att starta eget tar mycket kraft, engagemang och ifall man inte älskar vad man gör, så är det stor chans att man inte kommer att orka igenom de down perioderna man kommer behöva gå igenom!

   

  Do what you love!

  För det är ingenting som bara går precis som man vill! Det uppstår alltid problem! Och beroende på hur mycket man älskar vad man gör, och hur starkt målet är (Din Dreamboard) så kommer du hantera dina prövningar på antingen ett bra sätt, eller hantera dom dåligt! 

  Varför prövningarVarför prövningar? Jo det finns motgångar till allt! Hade det inte funnits motgångar så hade det inte heller funnits framgång! Om man inte hade gått igenom sorg, så hade man inte kunnat känna lycka! Det är universums regler om Ying och Yang! För att det ena ska kunna existera så måste det finnas en motsats!

  Så varför är man rädd för motgång och för att det ska bli jobbigt? Betyder inte det att framgång kommer och att allt ska bli mycket lättare? Istället väljer många att hålla en kurs som håller dig på en rak linje däremellan. Där du sällan möts av motgång men du sällan möter framgång också!

  Så det jag vill ha sagt är att man måste förbereda sig på att det kommer att komma motgångar! Frågan är bara hur du väljer att hantera dom? Med uppgivenhet “Jag visste att jag aldrig skulle lyckas” eller med positivitet “tänk det här hade jag aldrig fått möjlighet att dra lärdom om ifall jag inte hade prövat! Hur kan jag göra det bättre nästa gång?”

  Frågan är inte – Om jag kommer jag att lyckas?
  Sägar man istället – När jag lyckas! Då kommer mitt liv bli underbart…. 

  = DET är skillnaden mellan att lyckas och ge upp! Bestäm dig för att lyckas!!! 

  Därför underlättar det ifall man jobbar med något man verkligen älskar och brinner för! För kan man ha kul under vägen så är det mycket lättare! Om man dessutom hittar likasinnade människor att jobba tillsammans med så blir den krångliga vägen, mycket roligare att ta sig fram på och mer givande!!! 

  Så detta blev ett flummigt inlägg som verkligen behövs i ditt tankesätt:
  VAD ÄLSKAR DU? VAD BRINNER DU FÖR?

  Vid nästa inlägg måste du veta det, när jag ska försöka ta dig vidare så att du kan börja lägga grunder och rita din mentala plan!
  Lycka till! och vill du ha hjälp med att finna ut vad du älskar så är du välkommen att kontakta mig! Uppgifter hittar du under “Kontakt” 🙂

  Dela!

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *