Att starta eget företag! Steg 1

Dela!

  Många funderar på om man borde starta eget företag! Men hur går det faktiskt till? Vad borde man tänka på?

  De nästa par inläggen ska jag gå igenom steg för steg vad du behöver tänka på och vad du behöver göra för att få en bra grund att stå på! Nu pratar jag mest om det mentala, skaffa en bra idé osv.
  Själva starta upp och registrera ett företag gör man lätt via: http://www.bolagsverket.se/mg/blivande/starta

  Men innan du kommer så långt behöver du göra en Plan! En ritning!!! Man börjar inte bygga ett hus via taket, utan man måste börja med att planlägga och lägga en solid grund! Utan en plan och mål, så kommer processen ta LÅNGT TID! Har du däremot ett klart mål, som du gör en plan, för att nå! DÅ kommer dina resultat komma!

  IMG_6917
  Först måste man komma på vad DU vill!
  Vad är ditt mål? Hur vill du må? Hur vill du att din framtid ska se ut? Hur ska ditt förhållande med din familj vara? Vad är viktigast i ditt liv? 

  • Familj?
  • Hälsa?
  • Resa?
  • Frihet?
  • Säkerhet?
  • Hjälpa andra?

  Dreamboard presentasjon Slide 5

   

  Vad brinner du för och vad är ditt mål? Gör ett Dreamboard!

   

   

  Börja med det på en gång, så ska jag gå in lite mer detaljerat nästa gång, på vad man måste tänka på i sina tankegångar på att starta eget! Vad man borde välja etc!

  PS. Tycker du om det jag skriver, men fortfarande inte följer mig på FB eller Twitter, så hittar du länkar uppe i högra hörnet! Tryck på ikonerna för att hitta rätt! Då kan du få mina uppdateringar på bloggen enkelt! På så vis vet jag hur många som uppskattar det jag skriver!
  Tack för att du stöttar!

   

  Dela!

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *