Alla är vi nybörjare!

Dela!

  Har du någon gång tänkt: “jag klarar aldrig det” eller “jag har inte de rätta egenskaperna”. Här ska jag avslöja en hemlighet! ALLA som uträttat något har en gång varit en nybörjare!

  Det är ingen som blir född golfproffs! Ingen har blivit född till att spela Bethoven på piano, eller att vara med på IDOL! Det är ingen som är född till att äga IKEA! Det är ingen som blir född till att bli egenföretagare!

  Alla måste vi lära oss det vi vill, från början! Vi är alla nybörjare!

  Alla måste vi lära oss det vi vill, från början! Vi är alla nybörjare tills vi kan bemästra vår önskan!

  ALLA som har lyckats uträtta något, har alla varit små spädbarn, som har ramlat och slagit sig i sina försök till att gå! Alla har behövt lära sig att prata och ALLA har behövt att lära sig från att inte kunna någonting – till att kunna något! Det som är gemensamt är att ALLA har haft en VILJA att LÄRA SIG det som är nödvändigt för att LYCKAS! 

  Vi har alla varit nybörjare inom något!

  För att ändra någon vana eller lära sig en ny färdighet, så måste din emotionella önskan och anledning vara väldigt stark! Detta för att om den är stark, så är du är villig att betala priset du behöver att betala för att komma förbi den frustration över att vara en klumpig nybörjare!

  Det är just därför jag koncentrerar mitt bloggande kring känslor, tankar, vårt undermedvetna etc! För utan RÄTT KÄNSLOR! RÄTT TANKAR! RÄTT MINDSET så har man väldigt liten chans till att lyckas! Men har man RÄTT KÄNSLOR, RÄTT TANKAR, RÄTT MINDSET, då spelar det ingen roll vad du vill göra! Då kan du LYCKAS MED ALLT!

   

  Redo att gå tillbaka och bli nybörjare igen?

  Redo att gå tillbaka och bli nybörjare igen?

   

  Så frågan är: Har du en så stark emotionell önskan så att du är villig att börja om som nybörjare?

  Alla har gått samma väg så varför skulle inte du kunna göra det samma!?

  Dagens tips: Om du vill så kan du! 

  Dela!

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *